Unieke trainingen met ruimte voor het individu door "werkveld- trainers"


Ervaring kan het verschil maken tussen het winnen of verliezen van een cliënt. Als onderneming is de know- how van je personeel niet alleen belangrijk maar ook cruciaal voor je cijfers.  Een training kan naast inzicht ook opportuniteiten naar meer verkoop brengen mits deze ook toegepast is op de werksituatie.

Professionele kennis verdient zichzelf terug maar werknemers vergaren deze kennis meestal maar na enkele jaren in het werkveld te staan én met vallen en opstaan. Soms ten koste van de onderneming en klanten. Toegepaste kennis ligt niet zomaar voor het rapen maar vraagt begeleiding van mensen die jarenlang in het werkveld hebben gestaan en hun kennis willen doorgeven.


Een intellectueel extraatje via een doelgerichte training wordt ook door het personeel aanzien als een vertrouwen en erkenning dat de werknemer in staat is zijn competenties aan te scherpen. Hij/zij zal zich gewaardeerdvoelen dat er in hem/haar geïnvesteerd wordt en tegelijkertijd heeft uw onderneming hier baat bij.

Onze trainingen brengen bepaalde inzichten bij die men zelf niet meer ziet omdat alles routine geworden is. Deze kunnen inhousedoorgaan maar ook via een extra muros waar men uit zijn comfortzone getrokken wordt alsook op een ontspannen manier de kennis naar zich toe haalt.

Geen academische trainingen maar heel specifiek, concreet, op maat en individueel of in kleine groepen die wij zien als dé ideale leervorm waarbij er ruimte is voor vragen om de kennis in de praktijk toe te passen.

Voor makelaars, verzekeraars en ondernemingen die groei belangrijk vinden

Heeft uw schadebeheerder vragen in dossiers om succesvol de klanten verder te begeleiden? Q&A's claims-trainingzorgt voor begeleiding op maat.

Interpretatie en werking van de brandverzekering (eenvoudige en speciale risico's) is nog ongekend terrein? Een goede basis is onontbeerlijke zowel naar verkoop als schade toe via de training Brandverzekering Eenvoudige Risico's  en/of Speciale Risico's

Machinebreuk en elektronica, minder gekend polissen echter meer en meer belangrijk met de robotisering en machinalisering van onze samenleving. Hoe deze polis werkt en wat bij schadegevallen komt u in de training Machinebreuk en/of elektronica te weten 

Een scan van een verzekeringsportefeuille? Hoe begin je eraan en schrijf ik een rapport met aanbevelingen? Een training Scan van een verzekeringsportefeuille helpt u hier doorheen

Taaltraining of welzijnstrainingvoor het personeel?

Geïnteresseerd? Laat ons weten waar de behoefte ligt en hoe wij u hierin kunnen ondersteunen!

Taaltraining

Anderstalige cliënten te woord staan en het juiste vakjargon gebruiken is niet voor iedereen weggelegd.

Onze taalexpert gaat met een speciale methode aan de slag en zorgt ervoor dat uw medewerkers vlotter in hun anderstalige communicatie worden.
Dit zal zeker gewaardeerd worden door de cliënten! Hierbij enkele vaste formules maar ook maatwerk is mogelijk:

-Voorstelling van uw bedrijf in het Frans
-Telefoneren in het Frans
-Emailen in het Frans
-Klantenbezoek in het Frans
-Frans bad in het bedrijf

Training VERZEKERINGEN

Geen academische trainingen maar heel specifiek, concreet, op maat en individueel met ruimte voor individuele vragen van het individu mbt:

-Machinebreuk en/of elektronica
-Q&A's claims
-Brandverzekering eenvoudige en/of speciale risico's
-Scan van een verzekeringsportefeuille

Training WELZIJN

Onze voedings- en gezondheidsexperten staan voor u klaar!

Hoge werkbelasting en druk staan meestal loodrecht tegenover een gezonde levensstijl. Een balans vinden is dan meestal ook een enorme uitdaging voor elk van ons.

Het welzijn van medewerkers draagt een onderneming in het hart en speelt ook een belangrijke rol in de continuïteit ervan. Hiervoor bieden wij o.a volgende trainingen aan die onze levensstijl kunnen beïnvloeden en bewustmaking creëren naar meer balans:

-Voedingswijzer
-Anti-stress & burn-out

Wenst u een opleiding specifiek afgestemd op uw team of bedrijf?